Undervisning

Vil du gerne lære at brodere, blive endnu sejere eller lære helt nye teknikker?

Så har jeg en række spændende broderikurser, du kan give dig i kast med. Hvis du ikke kan finde en kursusdato i min kalender, der passer dig, eller hvis du gerne vil hyre mig til at afholde et kursus eller en workshop, så er her et godt overblik over mit udbud.

Hvorfor vil jeg gerne lære dig at brodere?

Det, jeg gerne vil videregive i min broderiundervisning, er at vække en nysgerrighed i mine kursister, der får dem til at undersøge, hvordan broderiet kan bruges på de tekstiler, vi i dag omgiver os med. Broderiet er med til at give tekstilerne udsmykning, nyt liv og værdi. Men det kan også være med til at vise vores egen stil og personlighed eller udtrykke vores holdninger… måske endda skubbe lidt til folk og overskride nogle grænser!?!

Undervisningsstilen

Som håndværker og formidler er jeg fagnørd, tekniknørd og perfektionist! Jeg elsker at gå i dybden med, hvad stingene kan, og at præcisere det, der gør dem vellykkede. Min entusiasme gør, at jeg fylder rigtig meget på i undervisningen, så kursisterne har en hel masse at tage hjem og arbejde videre med. Derudover går jeg klart ind for rebelske handlinger, der giver broderiet nyt liv og får det seje gamle håndværk til at leve videre! Det skal trækkes ned fra de støvede blomsterstramaj-hylder, ud i lyset og ind i vores egen sprudlende verden.